Zaken doen in het Midden-Oosten: hoe pak ik dat aan?

Midden-Oosten als afzetmarkt?

Zaken doen in het Midden-Oosten kan erg interessant zijn. Landen als  Marokko, de Verenigde Arabische Emiraten en Koeweit zijn nog steeds in beweging.
Door de economische ontwikkelingen op de wereldmarkt, zijn deze landen een mooie afzetmarkt voor producten en diensten die u als ondernemer kunt leveren.
Maar vaak is het aan de man brengen van uw producten of diensten in deze landen voor de meesten van ons moeilijk. Begrip van taal en cultuur is een pre.

Midden-oosten

Daar kunnen wij u dus mee helpen. Hoe?
Wij kunnen u helpen met het opzetten van een website in het Arabisch. Want het gaat hierbij niet alleen om het vertalen van de teksten, maar ook om advies over de lay-out. Overigens kunnen wij ook meertalige websites verzorgen in andere Oosterse en niet-oosterse talen.

Wanneer wij een website opzetten voor het Midden-Oosten letten we niet alleen op de vertaling, maar kleurgebruik en afbeeldingen moeten nauwkeurig beoordeeld worden. Voor een professionele presentatie is het belangrijk om rekening te houden met cultuur en achtergrond van uw doelgroep.

Achtergrond

Ons bedrijf Dolman Design International is een klein bedrijf. Maar we hebben onze contacten in vele Arabische landen en zijn ook zelf de Arabische taal machtig. Dus mede hierdoor zijn wij op de hoogte van de in en outs van de cultuur en gewoonten. Zelfs die gewoonten en opvattingen zijn niet in elk Arabisch land hetzelfde. Daarnaast werken we samen met andere freelancers die de taal en de cultuur goed kennen.
Ons bedrijf Dolman Design richt zich op het maken van websites en webshops.

Wij maken voornamelijk gebruik van Open Source systemen zoals Drupal, WordPress en Magento. Dolman Design International richt zich op het maken van websites voor het Midden-Oosten.
Wij verzorgen de lay-out en het maken van websites. Teksten kunnen door uzelf aangeleverd worden, maar freelance vertalers, die taal en cultuur kennen,  worden door ons veelal ingezet om uw website of webshop zo professioneel mogelijk te laten zijn.  Want zoals u weet zijn de eerste contacten het lastigste te leggen. Daarmee willen wij u helpen, en zo nieuwe mogelijkheden voor uw zaken en producten openen.

Interesse? Neem dan even contact met ons op.

Deze post is ook beschikbaar in: Arabisch