Webshop nog voor de feestdagen online!

Webshop Magento of Woocommerce

Loop je al lang met een plan voor een webshop? Misschien heb je al een fysieke winkel, maar wil je ook online gaan verkopen. Met de opensource oplossingen Magento of Woocommerce ben je in no time online met je shop.
Om het allemaal wat makkelijker te maken organiseer ik in de maand november een aantal cursussen om in korte tijd niet alleen je eigen webshop online te hebben, maar ook zelf te beheren en dat voor een aantrekkelijk bedrag.

Trainingen-oost locatie

Webshop met Magento of Woocommerce?

Welk systeem moet ik kiezen voor mijn webshop? Dat is een veelgehoorde vraag. Het antwoord op die vraag is niet in een zin te geven, maar in het kort zouden we kunnen zeggen dat Magento wat meer mogelijkheden heeft als het gaat om het configureren van artikelen. Daarnaast zijn er diverse opties in de backend die je in Woocommerce niet hebt.  Magento is ook wat lastiger te leren. Woocommerce is echter ook een veelgebruikte en prakische oplossing voor een webshop. Mocht je er wat meer over willen weten, dan kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Voor beide systemen zijn heel veel (gratis) plugins beschikbaar, zodat je je shop makkelijk kunt uitbreiden.

Uniek concept voor een cursus

Mijn mening is dat je na een cursus meteen aan de slag moet kunnen met je webshop of website. Daarom heb ik een mooi concept bedacht (al zeg ik het zelf).
Tijdens de cursus leer je hoe je Magento of Woocommerce installeert en configureert. Je leer hoe je de shop moet beheren, wat je nodig hebt om online te kunnen, zoals SSL certficaten, betaalmodules.
Aan het eind van de cursus heb je dan een werkende webshop staan! Die kan je gewoon meteen gaan gebruiken. Zodat je in december meteen je producten kunt gaan verkopen.
Je betaalt voor de cursus + als je na afloop je webshop wilt behouden betaal je voor de hosting op onze server of we helpen je de site te verhuizen naar je eigen hosting.

Meer weten?

Kijk gauw op https://trainingen-oost.nl