Drupal Magento WordPress

ICT oplossingen WordPress Magento Drupal en Linux

In 2009 besloot ik mijn droom waar te maken en voor mijzelf te beginnen als ZZP-er in de ICT.
Ik heb jaren gewerkt als systeembeheerder(AIX / Windows) en daardoor had ik natuurlijk al heel wat ervaring met geautomatiseerde systemen, maar als ZZP-er kom je er vooral achter dat je van alle markten thuis moet zijn: De eerste kennismaking met wordpress, magento, drupal was al lang geleden, maar het kost tijd om er echt thuis in te geraken.  Dat valt natuurlijk niet mee, maar in de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan over opensource systemen en webdesign.

Linux, Drupal, Magento en WordPress

Mijn voorkeur gaat hierbij uit naar Linux (Voorkeur voor Linuxdistributies Centos/Debian), en CMS (Content Management Systemen) systemen als Drupal (!!) en WordPress.
De opensource community heeft veel te bieden en dan heb ik het niet alleen over ‘gratis’ software. Niet voor niets maken veel grote bedrijven dankbaar gebruik van Apache voor hun webservers en zijn Drupal en WordPress inmiddels standaard in veel bedrijven.
Voor verschillende van mijn klanten heb ik een webshop kunnen opleveren in Magento. Veel van die klanten bevinden zich in Almelo, Enschede en Hengelo. Maar natuurlijk is het voor mij net zo makkelijk om buiten Twente te opereren. Zoiets als een ‘lokale leverancier’ bestaan natuurlijk niet in deze business.
Op deze site kun je de nodige tips vinden voor Magento.
Ook ben ik erg veel bezig geweest met Drupal, een persoonlijke favoriet. Drupal heeft een iets ‘stijlere leercurve’ dan bijvoorbeeld WordPress, maar het heeft erg veel mogelijkheden. Door de modulaire opbouw en de mogelijkheid om zelf hooks en functions te maken kun je oplossingen maken voor bijna elke situatie.
Wordpress is erg geschikt om snel een corporate website neer te zetten, maar ook WordPress heeft vele plugins waarmee de functionaliteit kan worden uitgebreid.
Wordpress en Drupal bieden inmiddels ook e-commerce oplossingen (Drupal Commerce en WOOcommerce).

Graag maak ik een keer vrijblijvend kennis. Mocht je meer willen weten over de perfect oplossing voor jouw bedrijf, neem dan even contact met mij op.