Cursus Magento en andere Computertrainingen bij PTO

Cursus Magento of WordPress?

Magento en WordPress worden steeds meer gebruikt. Niet alleen door grote bedrijven, maar ook zzp-ers en starters besluiten vaak om een company site te maken in WordPress of een webwinkel te starten met Magento of Woocommerce(zie ook een aantal van mijn projecten). Maar dat lijkt eenvoudiger dan het is zonder een gedegen training of cursus. Er komt heel wat kijken bij het opzetten van bijvoorbeeld een webwinkel. Want hoe zit dat met SSL certificaten, hosting, en niet te vergeten het inrichten van de shop(BTW, producten, etc.)?

Cursus webwinkel beheer

Niet iedereen heeft natuurlijk voldoende parate kennis om hiermee te starten. En het is natuurlijk prettig om genoeg knowhow te hebben om dit zelf te doen.
Daarom starten binnenkort weer diverse praktijkgerichte cursusen bij Praktijk Trainingen Oost.  Het gaat hierbij om Magento, Woocommerce en WordPress. Doel van de trainingen is voldoende kennis op te doen om je eigen website of webwinkel te starten en te onderhouden.

Uniek is hierbij de mogelijkheid om aan het eind van de cursus te beschikken over een volledig functionerende website of webshop. Dat is dus 2 in 1.
Hoe dat werkt? Je schrijft je in voor de cursus en geeft hierbij aan of je de shop aan het eind van de cursus wilt houden. Er wordt dan een VPS gereserveerd waar de webwinkel gedurende de cursus op gebouwd wordt. Hierdoor doe je de nodige kennis op terwijl je aan je eigen project werkt, namelijk een eigen Magento Shop of WordPress site.
Het is natuurlijk jammer om aan het eind van de opleiding weer helemaal opnieuw te beginnen, dus krijg je de beschikking over je werk, zoals het ook hoort. Goedkoper en beter kun je niet aan je eigen shop komen.
Het contract voor de VPS neem je gewoon over, zodat je meteen van start kunt na afloop van de cursus.

Nieuwsgierig geworden of meteen inschrijven? Kijk dan even op de website van Praktijk Trainingen Oost.